O nas

SetWidth980 onas5

O nas

O spletni trgovini

Spletna stran Nekajzame.net je nastala z namenom, da slovenskemu trgu približamo lesene in ekološke vroče kadi in vrtne savne. Imamo najširšo ponudbo omenjenih izdelkov na slovenskem trgu, hkrati pa nudimo tudi najugodnejšo ceno. Naši izdelki so narejeni iz najkakovostnejših materialov smreke, sibirskega macesna ali termo obdelanega lesa. Zaradi široke ponudbe, lahko vsak posameznik najde primerno vročo kad ali savno, ki ustreza njegovim željam tako po materialu kot dimenzijah.

Nekajzame.si pripada podjetju Mizarstvo Hrovat, našo celotno ponudbo pa si lahko ogledate na spletni strani www.hrovat.net . Poleg lesenih čebrov in savn se v Mizarstvu Hrovat ukvarjamo tudi z izdelavo lesenih fasad, ograj, vrtnih garnitur, lesenih podestov, pergol, vrtnih lop, prodajnih stojnic, lesenih bungalovov… Po naročilu izdelamo tudi unikatne izdelke, ki niso del naše redne ponudbe, saj imamo stroje, ki lahko material obdelajo natančno, ekipa naših mizarjev pa je zanesljiva in izkušena. Tako se lahko vsaki stranki posvetimo maksimalno in prisluhnemo njenim željam. Naša tradicija sega v leto 1964, ko je mizar Franc Hrovat začel izdelovati lesene proizvode po naročilu. Danes podjetje Mizarstvo Hrovat sestavlja ekipa sedmih ljudi, ki se vsak dan borijo za delež na trgu in išče nove poslovne priložnosti. Sestavljamo tim, ki se s pomočjo znanja in izkušenj lahko spopada tudi z večjimi tehnološkimi problemi, rešitev ki jo ponudimo pa je premišljena in skrbno načrtovana.

Komu so izdelki (leseni čebri, lesene vrtne savne) namenjeni?

Vroče kadi in vrtne savne so namenjene tako privatnim strankam, kot hotelom, avtokampom, kmečkim turizmom, počitniškim naseljem…  Odlično se ujamejo v naravno okolje, kjer za postavitev ne potrebujete betonskih temeljev, dovolj je že ravna podlaga. Ponudba popolnoma ustreza danes vse bolj popularnemu »eko« turizmu, turisti pa lahko izkusijo glamping izkušnjo – drugačen način preživljanja prostega časa, ki ga še niso vajeni. Če niste lastnik katere od turističnih organizacij, pa lahko izdelek postavite na vaš vrt pred hišo - vse kar potrebujete, je nekaj kvadratnih metrov ravne podlage.

Želite prodajati naše proizvode?

Če ste posrednik/trgovina in želite prodajati naše izdelke, nam lahko pišete na e-mail info@hrovat.net , z veseljem vam ponudimo pogoje, s katerimi bo zadovoljen vsak trgovec. Imamo pripravljene veleprodajne cenike in reklamni material, ki ga za oglaševanje potrebujete.

Vse o podjetju Mizarstvo Hrovat pa si lahko ogledate s klikom TUKAJ.